D I A G O N Á L
  • 2315 Szigethalom, Mű út 236/a
  • info@diagonalplusz.hu
  • H-P: 700 - 1630; SZ: 700 - 1300

Burkoló szerszámok, amelyek megkönnyítik a profi munkavégzést!

Olyan megbízható céget keres, amely a csempék, padlók, a szaniter áruk, a segédanyagok és kemikáliák, az élvédők és burkolatváltók, valamint burkoló szerszámok értékesítésével is foglalkozik? Ne kutakodjon tovább, hiszen nálunk mindent megvásárolhat építkezéshez / felújításhoz / barkácsoláshoz, ráadásul roppant kedvező áron! Immáron két évtizede állunk ügyfeleink rendelkezésére, az általunk kínált termékek minőségében így garantáltan nem csalódhat!

Ennek megfelelően cégünk burkoló szerszámok, illetve szerszám kiegészítők nagy választékával várja az érdeklődőket. Kínálatunkban csempevágók és azok tartozékai, fogas vasak, fugázó gumik, fugázó vödrök, munkavédelmi felszerelések, aljzatterítők, keverőgépek, keverőszárak és még számos elengedhetetlen szerszám és kiegészítő megtalálható, ami valóban elengedhetetlen a burkolómunkákhoz. Burkoló szerszámaink között emellett raimondi klipszek, fuga ékek, fuga keresztek és további burkolási kiegészítők is elérhetőek.

Burkoló szerszámainkat ajánljuk profi építőipari kivitelezők számára vagy éppen magánszemélyeknek is. Ön is szeret otthon barkácsolni? Szeretné régi, kopott és elhasznált szerszámkészletét új, márkás kiegészítőkkel bővíteni? Vásároljon tőlünk! Olyan új eszközökkel gazdagodhat, ha tőlünk szerzi be a szükséges burkoló szerszámokat, amelyek megkönnyítik és a lerövidítik a rugalmas munkavégzést.

Amennyiben profi, szakértő segítségre van szüksége, hogy dönteni tudjon az ideális burkoló szerszám kiválasztásában, keresse bizalommal szakértő kollégáinkat elérhetőségeink egyikén! Weboldalunkon közelebbről megismerheti termékeinket, szaküzletünkben pedig személyesen is megtekintheti azokat. Tőlünk olyan szerszámokat szerezhet be, amelyeket garantáltan hosszú évekig használhat, a munkavégzés során soha nem hagyják cserben, illetve segítik a profi kivitelezésben. A nagy szaktudásnak és a modern szerszámoknak is köszönhetően az elvégzett munka a lehető legnagyobb elégedettséggel tölti majd el megrendelőit, akiket aztán később visszatérő ügyfelei között tudhat. Forduljon hozzánk bizalommal!

Segítségre van szüksége?

Forduljon hozzánk bizalommal!

06 24 401 564 | 06 30 555 80 69