D I A G O N Á L
  • 2315 Szigethalom, Mű út 236/a
  • info@diagonalplusz.hu
  • H-P: 700 - 1630; SZ: 700 - 1300

A burkoláshoz szükséges teljes körű termékválasztékkal állunk rendelkezésükre

Csemperagasztók széles választékban!

A fürdőszoba, mellékhelyiség, konyha burkolása esetén a legnépszerűbb megoldás a csempe, melyből óriási választék áll az érdeklődők rendelkezésére. Színek, formák és minták, de méret tekintetében is hatalmas a kínálat, nem beszélve az alapanyagokról. Már csak a megbízható csemperagasztó hiányzik ahhoz, hogy a burkolat tökéletesre sikerüljön.

A csemperagasztó esetében is igaz, ahogyan a legtöbb terméknél, hogy a minősége hatással van a kész munka végeredményére is. Nem szabad tehát engedni a csábításnak és olcsóbb, valószínűleg silányabb ragasztóval beérni, mert hamar megbosszulja magát ez a döntés. A nem elég jó csemperagasztó ugyanis jócskán lerövidíti a burkolat élettartamát, illetve tönkreteszi a kész munkát. Az ilyen csemperagasztó hamarabb meglazul, a csempék pedig egyszerűen elválnak a faltól. Ez nem csupán bosszantó, de plusz munkát és persze plusz költségeket is jelent egyszerre.

Természetesen a minőség csak az egyik feltétele annak, hogy valaki igazán jó csemperagasztót vásároljon. Ezen túl még ott vannak azok a jellemzők is, amik meghatározzák, hogy milyen típusú ragasztóra van szükség. Minden burkolás más, attól függően, hogy milyen csempéket használnak fel hozzá. Figyelembe kell venni a csempék méretét, azt, hogy milyen az alapanyaguk és az is fontos, hogy a felület mekkora, milyen a jellege, végül azt is vegyük számításba, hogy kültéren vagy beltéren kell burkolni. A csemperagasztóval ezek alapján lehet színvonalas munkát és igazán erős rögzítést létrehozni.

A legjobb eredmény érdekében kérje ki szakember tanácsát, illetve magát a munkát is bízza hozzáértő mesteremberre! A burkolás kellékeit, a legjobb csemperagasztókat be tudja szerezni üzletünkből. Keressen fel bennünket bizalommal, és vásárolja meg termékeinket kedvező áron! Segítségre van szüksége? Kollégáink válaszolnak felmerülő kérdéseire a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén!

Neves gyártók segédanyagai hidegburkoláshoz

A hidegburkolás az építkezés és számos felújítás egyik kihagyhatatlan munkafázisa, amihez a burkolatra és a lerakásához való segédanyagokra egyaránt szükség van. Egy fürdőszoba csempézése, konyhai padló burkolása, teraszburkolás vagy a kisebb-nagyobb javítások elvégzése akár saját kezűleg is elvégezhető, ha nem szeretne valaki szakembert hívni.

Áruházunkban nemcsak burkolatot tud vásárolni, de a hidegburkoláshoz nélkülözhetetlen segédanyagokat is be tudja szerezni! Mik azok a termékek, amiket meg tud vásárolni a kínálatunkból? A ragasztókat éppen úgy megtalálja, mint a habarcsot, a vízzáró szigetelést, a fugát vagy a kenhető fóliát. Kedvező áron megvásárolhatja az összes szükséges segédanyagot, amivel elvégezheti a szükséges javításokat, kiegészítéseket a burkolaton, ha úgy érzi, hogy a feladattal Ön szeretne megbirkózni.

Válogasson minőségi, márkás termékeinkből és legyen Ön is egyike az elégedett és visszatérő vásárlóinknak! Kollégáink várják megkeresését, hogy segítsenek eligazodni termékeink között!

Segítségre van szüksége?

Forduljon hozzánk bizalommal!

06 24 401 564 | 06 30 555 80 69